Commercieel

Onder de commerciële fotografie valt de bedrijfsfotografie enerzijds en anderzijds de bruidsfotografie.

Bedrijfsfotografie
Voor de bedrijfsfotografie maak ik onder andere reportages voor websites, flyers, interieur en portretten. De opdrachtgevers waarvoor ik werk zijn onder andere: Gemeente Geldrop-Mierlo, Basisschool 't Klokhuis, Kinderopvang de Grabbelton, Studio Bagaya, praktijk voor Fysiotherapie en kunstenaar Joan van Barneveld.

Bruidsfotografie
Het uitgangspunt bij de bruidsfotografie is dat deze een prachtige, realistische weergave zijn van deze belangrijke dag en dat ze achteraf nog dezelfde warme gevoelens oproepen als op het moment dat de foto is gemaakt. Het is voor mij essentieel dat met de fotoreportage de trouwdag nog heel lang met plezier na beleefd wordt.
Er is immers veel persoonlijk contact waarbij een goede, betrouwbare en ontspannen sfeer voorop staan.
Deze dierbare momenten wil ik graag op een unieke wijze vastleggen. Hierbij doe ik mijn uiterste best om dát moment of die persoon op z'n mooist of meest sprekend te laten zien.
In de praktijk betekent dit dat ik, naast het fotograferen van plechtigheden, details, groeps- en familiefoto's, ook oog heb voor de emoties van jullie als bruidspaar en de aanwezigen en de informele gebeurtenissen.
"We hebben je nauwelijks opgemerkt" is een uitspraak die ik graag aan het einde van de dag hoor en waar ik dan ook mijn uiterste best voor doe. Mijn principe is dat het bruidspaar en de gasten vaak geen notie hebben van mijn aanwezigheid. Hierdoor ben ik in staat om op onopvallende wijze spontane en pure foto's van de aanwezigen te maken.